ПРИЈАВЕ И ДАЉЕ ОТВОРЕНЕ, А ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ ЗА РАДОВЕ НА УРЕЂЕЊУ СВЕ ПОГОДНИЈИ – НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР НАЈЛЕПШЕГ ДВОРИШТА И ТЕРАСЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА

Комисија за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина подсећа све заинтересоване суграђанке и суграђанке да су у току пријаве на наградни конкурс за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина. Конкурс је отворен до 31. маја, а пропозиције и наградни фонд су слични као и приликом претходног позива. 

Након што је прошле године покренута иницијатива и реализован први конкурс тог типа, Град Зрењанин и ЈКП “Чистоћа и зеленило” расписали су наградни конкурс и овог пролећа. Временски услови за уређење тераса, а посебно дворишта, биће погоднији и сигурно је да многи који улажу пуно труда и времена у уређење својих зелених површина желе да резултат тог свог рада поделе и са другима и притом и буду награђени, за шта је овакав конкурс одлична прилика.  

Конкурс се расписује у категоријама за најлепше уређено приватно двориште и најлепшу терасу, а пријавни образац се може преузети на сајту ЈКП “Чистоћа и зеленило” Зрењанин: www.jkpciz.co.rs, као и на сајту града Зрењанина: www.zrenjanin.rs, страници “Конкурси и огласи”. Уз пријаву је потребно приложити до 5 фотографија дворишта / терасе, које нису старије од месец дана. Како би комисија имала комплетнији увид у изглед, пожељно је послати снимак дворишта/терасе, са личним подацима путем Viber апликације, на број телефона: 064/811-66-31.

Право учешћа на конкурсу имају приватна лица (приватна домаћинства и стамбене заједнице), чији се објекат налази на територији града Зрењанина (градско насеље и сва сеоска насеља).

Трагање за најлепше уређеним двориштем и терасом трајаће до 31. маја 2024. годинe, након чега ће Комисија за избор најлепшег дворишта и терасе на територији града Зрењанина размотрити пристигле пријаве, посетиће дворишта и терасе која буду у најужем избору, и одлучити о победницима. Победници конкурса ће благовремено бити обавештени о датуму доделе награда.

Подсећамо, прошле године је проглашење најуспешнијих учесника првог конкурса уприличено у амбијенту зрењанинске Градске баште, када су награде уручене Делији Прошић, Златомиру Козловачком и Јасмини Маџаров, за најлепше уређена дворишта, као и Аници Батинић, Јелени Гаврић и Чаби Бакошу, за науређеније терасе. 

Извор: Град Зрењанин