ПРИЈЕМ ПРЕДСТАВНИКА СОМБОРА НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Заменик градоначелнице Антонио Ратковић и члан Градског већа за област културе и образовања Немања Сарач у среду, 3. јуна, уприличили су пријем за представнике Сомбора да дечијем музичком фестивалу „Србија у ритму Европе“.

Сомбор ће на фестивалу, који се ове године одржава у Врању, представљати Лука Шкибола, уз плесну пратњу Теодоре Бијелић и Николине Миловановић.

„Велика захвалност Луки, Теодори и Николини што ће представљати наш Град Сомбор 2020. у Граду Врању на фестивалу Србија у ритму Европе. Сомбор је 2016. победио на овом такмичењу у Ћуприји, тако да смо 2017. године имали ту част да будемо домаћини. Сигурно да је ово једно од највећих дечијих такмичења у Србији“ рекао је заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Лука Шкибола певаће песму Џона Лудвика који је представљао Краљевину Шведску на Евровизијском такмичењу.

„Част нам је и задовољство што смо изабрани да представљамо наш Град Сомбор на Првој српској телевизији у једном од сигурно највећих такмичења овог типа у Европи. Краљевина Шведска са песмом Џона Лудвика ће нас сигурно довести до високог пласмана, а можда и победе, па позивамо све Сомборце да гласају за нас“ истакао је Лука.

„Ја се надам да ће Сомбор ове године остварити добар резултат, а најбитније је да ви уживате“ поручио је заменик градоначелнице младим представницима Сомбора пожелевши им пуно среће у такмичењу.

Извор: Град Сомбор