ПРИЈЕМОМ КОД ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНЕ ПОЧЕЛА ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Поводом почетка Дечије недеље, председница општине Оџаци Латинка Васиљковић организовала је данас пријем за децу из Предшколске установе “Полетарац” у Оџацима и њихове васпитаче.

Дружење у згради локалне самоуправе протекло је у лепој атмосфери, уз песму и рецитације најмлађих који су председници општине уручили и пригодне поклоне у знак захвалности за гостопримство и за све оно што општина чини како би њихово одрастање било безбрижно и срећно.

Традиционалном пријему уприличеном поводом Дечије недеље присуствовали су помоћник председнице општине Игор Праћа, руководилац Одељења за друштвене делатности Снежана Грујичић и директорица ПУ “Полетарац” Јелена Селак.

Дечија недеља која траје од 1. до 7. октобра под мотом “Моје је право да живим срећно и здраво – за одрастање без насиља”, биће обележена различитим активностима у свим објектима “Полетарца”. Програм се може видети овде.

У вртићу је данас одржана позоришна представа “Кварна фарма” у извођењу Позоришта младих из Новог Сада. Први дан Дечије недеље посвећен је и дечијим правима.

Хуманитарни дечији вашар који “Полетарац” организује у свим местима на територији општине, у Оџацима биће одржан у среду, 3. октобра, са почетком у 10 сати на платоу Спортског центра.

Извор: Општина Оџаци