ПРИПРЕМЕ ЗА 54. ОПШТИНСКУ СМОТРУ РЕЦИТОВАЊА „ МАКСИМ ЈЕКНИЋ“

У оквиру припрема за 54. општинску смотру рецитовања „ Максим Јекнић“, која ће у Крушчићу бити одржана 14. марта 2022. године, почелo je  одржавање месних смотри рецитовања на којима ће селекторка Амалија Ковач, у сарадњи са сарадницима, одабрати учеснике општинске смотре.

На месној смотри у Црвенки  одржаној 1. марта, најуспешнији рецитатори млађег узраста су били Луна Латиновић, која је освојила прво место, док су друго и треће освојили Нађа Матић и Катарина Митошевић. Носиоци прва три места средњег узраста су Јана Мартић, Уна Родић и Василије Бодрожић.

У Липару је 02. марта одржана месна смотра рецитовања. Најуспешнији рецитатори млађег узраста су били Лена Поповић, која је освојила прво место, Јован Опачић, друго место, и Милица Трешњић, треће место. Када је средњи узраст у питању прво место освојила је Наталија Ђуричић, друго Анђела Вуковић док је треће место освојила Марија Ђуричић. Најбољи рецитатор старијег узраста био је Урош Микулић.

На месној смотри у Крушчићу  која је одржана 2. марта, најуспешнији рецитатори млађег узраста су били Никола Лојпур, Милак Јанковић и Филип Варга.  Учесници средњег узраста који су освојили прва три места су Луција Ивановић, Страхиња Алексин и Мила Булатовић.

Извор: Општина Кула