ПРИВРЕДНА КОМОРА ВОЈВОДИНЕ И ЛИСТ „ДНЕВНИК“ ОЗВАНИЧИЛИ САРАДЊУ

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић и генерални директор „Дневник Војводина преса“ Душан Влаовић потписали су данас у ПКВ Протокол о сарадњи, у циљу информисања и ближег упознавања јавности о привредним догађајима и темама од значаја за јавност у АП Војводини.

Том приликом, председник ПКВ Бошко Вучуревић изразио је задовољство због озваничења сарадње између, како је рекао, две врло значајне институције на покрајинском нивоу, и то у години када ПКВ обележава сто година постојања и рада, а дневни лист „Дневник“ 77. годину.

„Данашње потписивање Протокола резултат је вишегодишње успешне сарадње коју ПКВ има са листом ‘Дневник’, а све у циљу правовременог информисања јавности у Војводини“, рекао је Вучуревић.

Протоколом о сарадњи дефинисано је да се привредне информације из АП Војводине преносе читаоцима путем штампаног издања и е-портала дневног листа „Дневник“.

„ПКВ окупља све значајније привреднике из наше Покрајине и на тај начин, ствара привредни амбијент. С друге стране, ‘Дневник’ као војвођанско гласило, то бележи и прати већ деценијама и ми смо сада, овим Протоколом, то озваничили и покушаћемо да то подигнемо на виши ниво у интересу наших читалаца и привреде Војводине“, рекао је Влаовић.

Потписнице Протокола о сарадњи обавезале су се и да ће се међусобна сарадња заснивати на принципима партнерства, транспарентности, одговорности и међусобног информисања.