ПРИЗНАЊЕ ЗА УСПЕХ: ИНЂИЈИ НАГРАДА ЗА НАЈПРОСПЕРИТЕТНИЈУ ОПШТИНУ У ВОЈВОДИНИ

У Галерији Матице српске у Новом Саду данас је председнику општине Инђија Владимиру Гаку уручена престижна награда „Капетан Миша Анастасијевић“ за најпросперитетнију локалну самоуправу у Војводини.

Дванаест инвестиција за само четири године, остварен огроман успех довођем јапанског гиганта Toyo tires, реализација великих инфраструктурних пројеката, пронаталитетна политика, спортски успеси и много других чиониоца утицало је на одлуку жирија да ове године престижна награда оде у Инђију.

Гак је изразио задовољство постигнутим резултатима у привреди по чему је Инђија позната.

„Иза ове награде стоји читав тим људи, од кабинета председника до директора јавних предузећа и установа, дакле сви радимо напорно и то је резултат који смо заједно постигли“.

Он је додао да је награда подстрек да у наредним годинама цело руководство општине ради још напорније и преданије ради постизања што бољих економских резултата и у циљу остваривања што квалитетнијих услова за живот грађана.

Награду су примили и представници Клиничког центра Војводине и Инфективне клинике, покрајински секретар за здравство др Зоран Гојковић и представници неколико домаћих компанија.

Осим самог чина доделе признања, приказан је културни програм у организацији професора и ученика музичке школе „Исидора Бајић“ из Новог Сада.

Извор: Општина Инђија