ПРОГЛАШЕНИ СУ НАЈПОСЕЋЕНИЈИ ШТАНД И НАЈЛЕПША ПРОМОТЕРКА 86. НОВОСАДСКОГ ПОЉОПРИВРЕДНОГ САЈМА

Поделом пехара и награда завршен је 86. Пољопривредни сајам у Новом Саду. Излагачи полако распремају своје штандове, а новинарска екипа  Војвођанских, сумира пристигле материјале и врши одабир за избор најпосећенијег штанда и најлепше промотерке штанда на 86. Пољопривредном сајму у Новом Саду.

Као и претходних година у организацији редакције портала  Војвођанске вести са географским пореклом и наших фото репортера, који су се својски потрудили, организован је избор најпосећенијег Штанда и најлепше промотерке Штанда.

Уз велику конкуренцију, било је тешко донети одлуку, али ошто око и статистички подаци донели су превагу при одлучивању.

Најпосећенији Штанд  86. Новосадског пољопривредног сајма је био штанд  Владе Војводине. Том ласкавом признању допринело је и присуство на штанду Председника покрајинске владе Игора Мировића, чије је излагање и доделу Уговора сточарима  пропратило више стотина посетилаца, који су хтели да га чују и да се лично упознају са председником Мировићем. Слободна процена је да је тог дана штанд Владе АП Војводине посетило више од четири  хиљаде посетилаца, што је засигурно рекордна посета једном штанду на 86. Пољопривредном сајму у Новом Саду.

Најтежи задатак за новинарски жири био је проглашење најлепше промотерке штанда 86. Пољопривредног сајма у Новом Саду. Након вишесатног прегледа пристиглог материјала, новинарски жири је донео тешку одлуку.

Жири је морао да изврши преседан, како нису могли да се одуче само за једну, тако су донели одлуку да ове године прогласе две најлепше промотерке које ће заједно понети ову ласкаву титулу.

За најлепше промотерке једногласно, гласовима новинарског жирија,  проглашене су : Милица Марић и Нађа Вуцеља, промотерке на штанду Гаранцијског фонда АП Војводине.

Честитамо!

Фотографије финалистикња можете погледати у наставку, и уверити се да је жири био у праву.

Младост и лепота увек побеђују!