ПРОПАЛА ЈЕ ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА, А НЕ БАЗЕН НА СПЕНСУ саопштење за медије ГрО СНС НС

          Градски одбор ванпарламентарне Демократске странке у Новом Саду, у недостатку тема и чланства, последњих дана бави се измишљотинама у вези са реконструкцијом базена на Спенсу. С обзиром на то да се сем крађе новца грађана Србије, од 5. октобра 2000.-е до катастрофалног пораза на изборима 12 година касније, ничим корисним нису бавили, а показују велику нервозу и жељу за повратком старих привилегија, Градски одбор Српске напредне странке други пут у последњих неколико дана мора да им објасни чињенице у вези са реконструкцијом затворених базена у Спортском и пословном центру „Војводина“.

          Прво, све грешке настале приликом реконструкције, као што је пре неколико месеци изјавио градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, исправиће инвеститор о свом, а не о трошку Новосађана. Друго, ноторна је лаж, на шта смо навикли када демократе пласирају саопштења у јавност, да градоначелник Милош Вучевић било кога штити у овом случају. Напротив, мишљење Комисије састављене од стручњака са Факултета техничких наука која је ангажована да би се исправиле грешке, али и утврдила кривица, прослеђено је Градском јавном правобранилаштву на даље поступање. У рад правосудних органа Српска напредна странка, нити било који њен функционер нису се до сада мешали, нити имају намеру да то убудуће раде, за разлику од времена када је Србијом харала жута мафија.

          Градски одбор Српске напредне странке поручује неуком потписнику саопштења Градског одбора ДС и то да је уобичајено да се вода у базенима у мањој количини оставља и током периода у којем он није у функцији, како он не би пропао. Грађани Новог Сада у најскорије време могу да очекују да базени на Спенсу прораде, као и базен на Сајмишту који ће до краја године бити покривен балоном, како би спортисти могли да тренирају током целе године.