ПРОСЛАВЉЕН 100. БРОЈ ЛИСТА ЗА МЛАДЕ „ТВОЈ ЛИСТ”

У част изласка 100. броја целе стране посвећене младима а која излази сваког петка у оквиру новосадског „Дневника” пуне две године, 22. новембра 2019. уприличена је прослава. Постављена је изложба у улазном холу Студија „М” талентовних младих људи који су представљени у том подлистку, послужен је коктел, наступили су бендови и стендап комичар, говорила се поезија и на крају одржана модна ревија. Није било столица да се седне јер је замисао била да се млади упознају, циркулишу, ђускају, како је и било. Свраћали су и пролазници да виде шта се ту дешава.

Изложени су ликовни радови Иване Пејак, Милице Бенковић, Јелене Зрнић, Маријане Кнежев, Жељке Јока, Јелене Милић, Гордане Јовић Атлагић, Сање Микић, Александре Бацковић, Кристине Милосављевић, Тамаре Јованов, Дијане Пантелић.

Главна и одговорна уредница „Дневника” Нада Вујовић захвалила је младима што су део листа који траје већ 77 година и што су донели један нови ентузијазам, што су помогли „Дневнику” да храбрије гази у 21. веку.

– Кад год нешто лепо постигнете, јављајте се, ту смо да вас саслушамо. Биће ту још младих људи али ви ћете остати упамћени као првих 100 – нагласила је Нада Вујовић..

Леа Радловачки, главни „кривац” за уступање ове стране талентованим младим људима захвалила је свима што су дозволили да буду представљени у листу и што заједно настављају оно што су наши преци започели пре 77 година.

У забавном делу програма наступио је комичар Филип Перлић, млади пар Јулијана Винцан и Ален Марковић као музички дуо, музички састав „Нешто између”, рецитаторска дружина „Међу нама”, поезију су говорили Милош Швоња и Андријана Долаш. На крају вечери изведен је мини дувачки концерт и модна ревија хаљина. Није изостала ни наградна игра.

Читаоцима новосадског „Дневника” скрећемо пажњу на страницу „Твој лист” која излази петком, а младе позивамо да своје таленте и друштвени ангажман представе на овој страни. Страница која се напуни сто пута, очигледно има будућност!

За Војвођанске, текст и фото: В. Раонић;