ПРВА АКЦИЈА “КИКИНДСКОГ БЕБИ КЛУБА” У 2020. ГОДИНИ

Босиљка Срдић, заменица градоначелника Кикинде, уручила је данас беби пакете родитељима малишана који су рођени током септембра, октобра и новембра прошле године. У оквиру племените акције „Кикиндског беби клуба“ обезбеђено је 120 пакета, чија појединачна вредност износи 8.000 динара. Осим најосновније беби опреме, родитељи су и у првој овогодишњој акцији “Кикиндског беби клуба” добили мултифункционалне столице:

– Ово је један од најлепших тренутака у години када можемо да дочекамо и поздравимо наше најмлађе суграђане и њихове родитеље, и од срца са њима поделимо тренутак радости рађања. Родитељима желим пуно среће у подизању њихових принова. Локална самоуправа трудиће се и даље да ствара што боље услове за одрастање малишана. У знак пажње, већ неколико година делимо ове беби пакете и мултифункционалне столице- рекла је Срдић. Да ова акција родитељима пуно значи потврдила је Јована Адамов из Башаида. Она је пре два и по месеца родила Марију. То је Јованино прво дете:

– Нама родитељима пуно значи сваки вид помоћи, а изнад свега оваква конкретна подршка. Поклони су лепи и заиста ће користити, нарочито оним родитељима који су недавно добили прву бебу- признала је млада мајка.

Извор: Град Кикинда