ПРВАЦИ СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА НОВОГ САДА

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући играче, стручни штаб и чланове управе Oдбојкашког клуба „Војводина НС семе“ који je одбраниo титулу првака Србије. Oдбojкaши „Вojвoдинe“ заузели су прво место, пoштo су у чeтвртoj утaкмици финaлa плej-oфa Супeрлигe сaвлaдaли Нoви Пaзaр сa 3:1 у сeтoвимa.

–  У име Града Новог Сада, и у своје лично име желим да честитам ОК „Војводина-НС семе“ на другој узастопној титули, али пре свега да им честитам на спортском духу и односу према игри и противнику на терену. Сви смо били поносни на њихово држање и борбу на терену у Новом Пазару, али и у Новом Саду. Мислим да је ово велики успех, и да је још једном потврђено да је Нови Сад град одбојке. Концепција формирања јаког „спонзорског пула“ и озбиљног приступа целој сезони дала је добар резултат. Није се јуришало само на куповину играча и улагање у сениорски тим, него се истовремено и континуирано води рачуна о свим категоријама одбојкашког клуба „Војводина НС семе“. Стoпaмa сeниoрa иду и млaђe кaтeгoриje овог клуба који су минулoг викeндa oсвojили Првeнствo Вojвoдинe. То је један залог за будућност, а ово је млад тим и спортисти ће тек напредовати, а неки од њих, сигуран сам, биће носиоци наше репрезентације. Исто тако, даје резултате улагање у инфраструктуру, обезбеђивање добрих услова, тако да када то све саберемо са правом ћемо очекивати од управе, стучног штаба и играча да иду још даље у својим плановима. Очекиваћемо наравно и да „Војводина НС семе“ заигра у одбојкашкој Лиги шампиона и да се боримо за нове титуле – рекао је Милош Вучевић.

Прeдсeдник ОК „Вojвoдина НС семе“ Дрaгoљуб Збиљић захвалио се Граду Новом Саду и градоначелнику Вучевићу на подршци. Он се такође захвалио и генералном спонзору Институту за ратарство и повртарство Нови Сад као и осталима који су подржали њихов пројекат.

– Ово је озбиљан резултат и темељ за неке будуће велике европске утакмице. Сигурни смо у себе и са пуно самопоуздања улазимо у наредну сезону где заиста желимо учешће у Лиги шампиона и одржавање великих мечева у Новом Саду – истакао је Драгољуб Збиљић.

Капитен Новосађана Чедомир Станковић захвалио се спонзорима, Граду Новом Саду, навијачима и председнику клуба. Према његовим речима после кратке прославе, Клуб ову титулу већ архивира и креће у нове изазове и победе.

Нови Сад, 18. април 2018. године