PRVI TRENING ZA POPINČANE

Član Sremske lige, FK „Napredak“ iz Popinaca, započeo je sinoć pripreme za nastavak sezone i na pomoćnom terenu pećinačkog Sportskog centra „Suvača“ izabranici Čede Gužvića odradili su prvi trening. Prvoj prozivci odazvalo se dvadesetak fudbalera.

Po rečima trenera Napretka, tokom priprema, Napredak će odigrati deset utakmica kontrolnih mečeva, gde će mu rivali biti: Sloboda iz Donjeg Tovarnika (29. januara), Jedinstvo iz Stare Pazove (2. februara), Dunav iz Starih Banovaca (8. februara), Sremac iz Deča (9. februara), BSK iz Batajnice (15. februara), Radnički iz Nove Pazove (16. februara), Jedinstvo iz Kraljevaca (22. februara), Hajduk iz Šimanovaca (23. februara), Sremac iz Dobrinaca (29. februara) i Borac iz Progara (1. marta).

U pauzi između dva dela sezone, Napredak je poprilično osvežio igrački kadar. Novi igrači su: Nemanja Todorović i Milenko Poljak (Donji Petrovci), Stefan Radošević (Sloboda, Donji Tovarnik), Dražen Dobrić (Lisović), Dragoslav Nikolić (BSK, Batajnica) i Dragan Vukin (Šumar, Ogar). Iz omladinskog pogona priključili su se: Filip Čubrilo i Ivan Jovanović. Reaktivirali su se Marko Savić, Dejan Šarec i Marko Vasilić.

Izvor: Opština Pećinci