PSEĆI ŠPACIRUNG U EĐŠEGU! SKUPLJAMO HRANU I BIRAMO NAJ-NJUŠKE <3

Dragi ljudi, iskoristimo lepo vreme za jedno opušteno subotnje druženje u prelepom Eđšegu. Eđšeg – kulturna stanica i Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad-SPANS vas pozivaju da svojim učešćem uveličate događaj i pomognete životinjama o kojima brinemo.

Plan je sledeći: počinjemo u 17h, ali već od 16:30 možete da prijavite vašeg psa kao zvaničnog učesnika nezvanične izložbe-špacirunga koji će uneti malo uzbuđenja i zabave u celu „manifestaciju“. Nekoliko naj-njuškica dobiće i vredne nagrade.Sigurno znate da naši čupavci moraju da jedu i da su ovakvi događaji jedan od načina da skupimo hranu i ostale potrepštine za njihov dalji o(p)stanak na sigurnom. Sve što treba vašem ljubimcu, treba i njima.

Takođe, uz simbolične donacije moći ćete i da se osvežite uz limunadu i kaficu, a za još bolje raspoloženje, pobrinuće se i DJ Dusty. Sve ovo bi trebalo da bude gotovo oko 20h, kada počinje svirka benda „Zlatni dan“, tako da možete ceo dan da provedete na ovom bajkovitom mestu. Toliko za sada, stay tuned….