ПУБЛИКА УГЛАС ПЕВАЛА СА „ДИВЉИМ ЈАГОДАМА“ И „РИБЉОМ ЧОРБОМ“

Дупке је био пун кикиндски трг друге концертне вечери на 36. „Данима лудаје“. То се апсолутно очекивало јер су се на музичком менију нашле посластице којима нико не може да одоли. Најпре су публику загрејали Сеад Липовача и „Дивље јагоде“. Ређали су се хитове, уз које су одрасле многе генерације од Вардара, па све до Триглава:

-Бора је и ја се знамо јако дуго. Он је велики уметник. Ја само радим оно што осећам, оно што требам и што бих волео да радим. Да ће се десити ово, то нико није могао да предвиди. Знао сам да само да нећу завршти у кафани- рекао је Сеад Липовача и признао да годи осећај кад чује да су се неки људи заљубили уз песме „Дивљих јагода“:

-Моја прва песма је била “Једина моја”. Она је нешто посебно. Свака генерације воли неке песме, а међу њима је и “Једина моја”- додао је он. Кад се праћен овацијама појавио на сцени, Бора Ђорђевић је рекао да су “Дивље јагоде” и “Рибља чорба” последњи Мохиканци наше рок сцене:

-Мислим да “Рибља чорба” има публику од 7 до 107 година. Гори смо од “Политикиног забавника”, али је све то охрабрујуће. Драго нам је да смо дошли на “Дане лудаје”. Ево, ми лудаци на “Данима лудаје”- шармирао је публику Бора Ђорђевић. Од почетка до краја, публика је углас певала са великаном наше рок сцене.

Извор: Град Кикинда