РАДНА АКЦИЈА У КРУШЧИЋУ: УРЕЂЕНО ИЗЛЕТИШТЕ КОД КАНАЛА

У организацији Месне заједнице Крушчић данас је у овом месту организована велика радна акција на уређењу тенде, обале Канала и околине код ФК „Младост“. Одзив риболоваца УСР „Караш“, фудбалера и ветерана ФК „Младост“, ватрогасаца Добровољног ватрогасног друштва Крушчић, ловаца Ловачког друштва „Срндаћ“, као и ученика школе и грађана није изостао.

Излетиште је припремљено за нову летњу сезону и спремно је да прими излетнике из Крушчића и околине, каже Миљана Рабреновић, секретарка Месне заједнице Крушчић.

-Акцију смо организовали како би спремно дочекали првомајске празнике. Ово је најлепши део села и људи овде масовно долазе и проводе Првомајски уранак. Најпре смо уредили тенду заједно са риболовцима, ловцима, ватрогасцима, фудбалерима, ветеранима ФК „Младост“ и школарцима. Уз подршку председника општине Дамјана Миљанића и локалне самоуправе променили смо кров на тенди, поплочали тенду и офарбали дрвенарију. Након тога кренули смо у акцију уређивања околине, уређујемо зелене површине, сакупљено је смеће и проширујемо цело излетиште крчењем од шибља још један простор, рекла је Миљана Рабреновић, секретарка МЗ Крушчић.

Из Месне заједнице Крушчић и поменутих удружења, спортских колектива и школе упућен је апел грађанима да чувају своју животну средину, не бацају смеће и не уништавају зелене површине.

Извор: Општина Кула