РАДНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ОПШТИНЕ БЕОЧИН

У сусрет обележавању Дана планете земље који се широм света различитим радним и еколошким акцијама обележава данас 22. априла, у Општини Беочин је у протеклим данима организована добровољна акција уређења дворишта у којој су узеле учешће колеге које су запослене у Кабинету председнице општине Беочин као и запослени у Општинској управи.

Према речима председнице општине Биљане Јанковић, ова акција окупила је све колеге добре воље око идеје да се почне од свог дворишта и да се простор и непосредна околина беочинске управне зграде улепша и учини пријатнијом како за запослене тако и за све наше суграђане.

„Будући да акција уређења дворишта зграде Општине није била обавезна, већ је то ствар добре воље и жеље да као колектив, волонтерски, пружимо подршку нашем ЈКП-у „Беочин“ у пословима пролећног уређења града, драго ми је што су се колеге одазвале и што смо имали прилику за дружење у овим сунчаним данима и заједничким активностима.“, рекла је Јанковић и додала да овакве акције не треба да се спроводе искључиво када се обележавају међународни догађаји, већ могу бити добра пракса током целе године и покретач и за остале установе да оплемене свој простор.

Током радне акције наше колеге ангажовале су се око послова уређења травњака, сађења новог цвећа, фарбања улазних гелендера и ограде а у већим и захтевнијим пословима помогли су и вредни радници ЈКП „Беочин“.

На јесен нас у Беочину очекује нови круг садње и пошумљавања и верујемо да је то добра прилика да нам се сви људи добре воље и заинтересоване организације придруже како би наше квартове и зелене површине уредили за будућност нових генерација.

фото: Општина Беочин

Извор: Општина Беочин