РАДНИЦИ „ЕЛЕКТРОВОЈВОДИНЕ“ ТАКМИЧИЛИ СЕ У ВРБАСУ

Више од 550 радника „Електровојводине“ поново су за викенд били гости Врбаса и Центра за физичку културу „Драго Јововић“. Као и 48 претходних пута, окупило их је спортско надметање на Радничко спортским играма запослених у „Електровојводини“, а прави куриозитет је чињеница да је чак 46 ових сусрета одржано у Врбасу. 

Спортистима електричарима из Новог Сада, Зрењанина, Сенте, Панчева, Руме, Суботице, Кикинде, Сомбора, Врбаса и других градова, добродошлицу у ЦФК „Драго Јововић“ први је пожелео Милан Глушац, председник општине Врбас, који је истакао да стални повратак учесника рРадничко спортских игара запослених у „Електровојводини“ у Врбас, најбоље доказује како се гости осећају у Центру за физичку културу и како ова установа уме да организује разне манифестације.

Традиционално стављајући у први план дружење и забаву, ове године радници „Електровојводине“ надметали су се у дисциплинама: мали фудбал, баскет, одбојка, стони тенис, тенис, пливање, куглање, шах, стрељаштво, пикадо, преферанс и пењање на стуб.

Извор: Општина Врбас