RADNO VREME OPŠTINSKE UPRAVE I JAVNIH PREDUZEĆA DO 13.00 ČASOVA

RADNO VREME OPŠTINSKE UPRAVE I JAVNIH PREDUZEĆA DO 13.00 ČASOVA

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Pećinci izdao je naredbu da se radno vreme Opštinske uprave i javnih preduzeća ograničava na period od 7.30 do 13.00 časova, i izdao uputstvo rukovodiocima da organizuju proces rada sa minimalnim brojem ljudi, kako bi se smanjila mogućnost pojave i širenja korona virusa na teritoriji pećinačke opštine.

Odlukom Štaba mesne pijace u Pećincima i Šimanovcima radiće samo subotom, od 8.00 – 12.00 časova.

Štab je izdao i naredbu o zatvaranju parkova i dečjih igrališta, na kojima je do daljnjeg u potpunosti zabranjen boravak i okupljanje.

JKP „Putevi opštine Pećinci“ naloženo je da se pripremi za najavljene snežne padavine kako bi, ukoliko dođe do formiranja snežnog pokrivača, putevi na teritoriji opštine Pećinci bili što pre očišćeni i prohodni.

Zbog produženja zabrane kretanja od 17.00 do 5.00 časova Dom zdravlja „Dr Dragan Funduk“ Pećinci prilagodio je radno vreme svojih apoteka u Pećincima Šimanovcima, koje od danas rade od 7.00 do 16.00 časova, dok će apoteka pećinačkog Doma zdravlja u Kupinovu nastaviti da radi po ustaljenom radnom vremenu od 7.00 do 14.00 časova.

Ambulanta za respiratorne infekcije u pećinačkom Domu zdravlja i dalje radi od 7.00 do 18.00 časova.

Odluci Vlade Rapublike Srbije o zabrani kretanja prilagođeno je i radno vreme kol centra za pomoć najstarijim sugrađanima, pa će od danas kol centar raditi od 8.00 do 16.00 časova, a kol centar će i dalje dežurati i tokom vikenda.

Izvor: Opština Pećinci

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: