RADOVI NA OTVORENIM SPORTSKIM TERENIMA U GOSPOĐINCIMA

Radovi na otvorenim sportskim terenima u Gospođincima uprkos ekstremnoj vrućini teku po planu.

Obišli smo gradilište, i na njemu smo zatekli majstore, i mehanizaciju koji vredno rade, kako bi ispoštovali rok za završetak radova do početka školske godine.

Šef gradilišta Milorad Kosanović:“ Trenutno se radi priprema i betoniranje tartan staze, za sada ide sve po planu.Nakon sušenja betona preko njega će biti postavljena podloga od tartana.Završetak radova biće pre početka školske godine“.

Projekat sportskih terena je zaista dobar, i Gospođinački đaci će kada god to lepo vreme dozvoli, moći sve aktivnosti vezane za njihov fizički razvoj da realizuju na njima.

Gradilište svakodnevno obilazi predsednik mesne zajednice Boris Straživuk i ne krije svoje zadovoljstvo sa onim što se da videti.

Zamolili smo za kratku izjavu Borisa Straživuka:

„Ovo smo svi mi dugo čekali, završetkom otvorenih sportskih terena, deca iz Gospođinaca imaće iste uslove za razvoj kao i njihovi vršnjaci u gradu“.

U septembru, kada preko 300 učenika koliko ima u osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“, krenu u novu školsku godinu verujemo da će biti iskreno obradovani novim sportskim terenima.

Niko ne ume iskreno da se obraduje nečemu kao što to znaju deca.

Za vojvodjanske.rs : M. Živković