RASPISAN JAVNI POZIV ZA VIRTUELNO ČLANSTVO I COWORKING SPACE U NTP Novi Sad

Sa ciljem da proširi i unapredi spektar svojih usluga i aktivnosti i ojača svoju postojeću inovativnu zajednicu, kao i zbog velike zainteresovanosti za članstvo Naučno-tehnološki park Novi Sad danas je raspisao Javni poziv za virtuelno članstvo i virtuelno članstvo sa coworking prostorom namenjenim, u ovom formatu novim članicama. To su preduzetnici, startap kompanije, mikro, mala i srednja preduzeća, kao i velika domaća i strana preduzeća, koja se bave razvojem novih ili unapređenjem postojećih proizvoda, procesa i usluga, u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije Srbije.

Usluga virtuelnog članstva sa upotrebom coworking prostora uključuje 26 novih opremljenih radnih mesta u prostoru NTP zgrade, upotrebu zajedničkih prostorija, sale za sastanke, sale za prezentacije, ali i konsultanske usluge u oblasti razvoja i komercijalizacije inovacija.

Direktor Naučno-tehnološkog parka Novi Sad Nebojša Drakulić pozvao je sve zainteresovane da postanu deo ove inovativne zajednice koja je u proteklom periodu ostvarila zapažene rezultate, osvrnuvši se na neke od njih:

„NTP NS ostvario je u protekle dve godine sjajne rezultate. Gotovo smo u potpunosti popunili sve svoje prostorne kapacitete, a kroz organizaciju velikog broja stručnih događaja uspeli smo da se pozicioniramo kao stabilna inovativna zajednica u Republici Srbiji i regionu. Kroz učešće na projektima prekogranične saradnje dobili smo najveća evropska priznanja iz ove oblasti. Želim da podsetim da je NTP NS kroz projekat „UPDATE“ sa partnerima iz Hrvatske osvojio u oktobru prošle godine dve prve nagrade u Španiji za najbolji evropski projekat za Interreg Slam u 2023. godini.“

Prijave na Javni konkurs primaju se od danas putem elektronske pošte na adresu: javnipoziv@ntpns.rs, a sve detalje i potrebne informacije zainteresovani mogu pronaći na internet stranici Naučno-tehnološkog parka Novi Sad: www.ntpns. rs.