RASPISANI LIKOVNI KONKURSI KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA

Културни центар Зрењанина расписао је два ликовна конкурса. Први је Ликовни конкурс 30X30 и међународног је карактера а други конкурс, за излагање у изложбеном салону Културног центра Зрењанина за излагачку 2019. годину

 

ЛИКОВНИ КОНКУРС 30 СА 30

Културни Центар Зрењанинa и аутор пројекта мр Милутин Мићић расписaли су ликовни конкурс 30X30. Аутори могу да конкуришу са једним радом. Радови могу да буду дводимензионални и тродимензионални у свим техникама и дисциплинама. Једино ограничење је да дводимензионални радови морају бити формата 30 са 30 сантиметара. Поред слободних решења, ове године нудимо ауторима и могућност да промишљају на задату тему-задатак: „Еволуција добра –Еволуција зла“. Радови се шаљу на адресу Културног центра Зрењанина, Народне омладине 1. Конкурс је отворен до 20. новембра 2018. год. 

КОНКУРС ЗА ИЗЛАГАЊЕ У ИЗЛОЖБЕНОМ САЛОНУ  КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ЗРЕЊАНИНА ЗА 2019. ГОДИНУ 

Културни центар Зрењанина расписао је конкурс за  самосталне и групне изложбе за излагачку 2019. годину. Право учешћа на конкурсу имају сви ликовни, примењени и мултимедијални академски  уметници, групе и удружења ликовних уметника. Конкурс је отворен до 1. новембра 2018. године.

Више о конкурсима, пропозицијама као и формуларима/пријавама погледајте и преузмите са сајта www.kczr.org