РЕГИОНАЛНИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетништва, по трећи пут организују Регионални пословни форум који ће се одржати 10. новембра 2020. године. Регионални пословни форум биће организован у онлајн окружењу а праћење догађаја је могуће онлајн у реалном времену. Kонференција ће бити организована уз максималне мере здравствене заштите и поштовање свих важећих прописаних епидемиолошких мера.

Учесници Форума су еминентне компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција.

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Сектори који ће бити представљени су:

  • Пољопривреда и прехрамбена индустрија
  • Грађевинска индустрија
  • Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија.

Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк https://rbf2020novisad.talkb2b.net/  и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације молимо посетите: http://rbf.vojvodina.gov.rs/   или контактирајте: rbf2020@vojvodina.gov.rs

Вест преузета са веб странице: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs/rs/