РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ ТРЕЋЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Општина Рума започела је комплетну реконструкцију свечане сале Треће месне заједнице, на углу Главне и Кудошке улице у Руми.

Како је рекао председник Општине Рума Слађан Манчић локална самоуправа је за реконструкцију издвојила 1.800.000 динара(са ПДВ-ом), а радови подразумевају промену столарије, уређење спољне и унутрашње фасаде и замену олука.

„Верујем да ће на радост многих грађана, свечана сала у Трећој месној заједници у наредном периоду, са својом функционалношћу и у новом руху, моћи да се користи за организовање бројних славља, крштења, рођендана, састанке удружења и културно уметничких друштава. После реконструкције овај простор ће изгледати много пристојније, а самом заменом столарије, изолацијом и уређењем фасаде ће се унапредити енергетска ефикасност објекта“, изјавио је председник Манчић.

Завршетак радова се очекује за око две седмице, а цео посао се финансира из уговора о текућем одржавању зграда месних заједнице.

Пошто је Општина Рума на тој позицији обезбедила седам милиона динара до краја године се очекују и нова улагања у инфраструтуру месних заједница.

Извор: Општина Рума