REKORDNA POSETA 5.MEĐUNARODNOM FESTIVALU KOBASICE U BAČKOM PETROVCU

Preko 8000. posetilaca danas je posetilo 5. Međunarodni festival kobasice u Bačkom Petrovcu. Odličnom organizacijom i gostoljubivošču domaćini su i ovaj put pokazali da su veoma uspešni u organizaciji ovog festivala.

71. takmičarska ekipa iz Slovačke, Češke, Mađarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine,Hrvatske i Srbije, svojim učešćem doprineli su da ova manifestacija zablista celom Evropom i lepe utiske iz Bačkog Petrovca podeli sa svim dobronamernim ljudima i gurmanima.

Organizatori festivala su Opština Bački Petrovac, Mesna Zajednica Bački Petrovac, i Turistička organizacija Bačkog Petrovca uz podršku mnogih sponzora. Slobodno bi se moglo reći da je svaki stanovnik Opštine Bački Petrovac  dao svoj doprinos uspešnom održavanju ove manifestacije.

Moto festivala je da nema loše kobasice, ima samo dobre, bolje i najbolje, tako da su najuspešnijima dodeljena priznanja i diplome.

Sa neskrivenim oduševljenjem naše novinarske ekipe dočekali smo zlatnu medalju u klasi sveže kobasice naših prijatelja „Farma Horvat“ iz Bačkog Petrovca.

Da bi našim čitaocima preneli delić atmosfere sa zadovoljstvom vam ustupamo foto galeriju Klobasafest 2020. Uživajte.

Vidimo se dogodine na 6.tom Klobasa festivalu u Bačkom Petrovcu!