РИБОЛОВЦИ ИНВАЛИДИ НА ТАКМИЧЕЊУ У СРБОБРАНУ

Спортски савез инвалида Србије организовао је у суботу у Србобрану Првенство Србије у спортском риболову за особе са инвалидитетом – „Србобран 2020“. Такмичило се 60 најбољих риболоваца из целе Србије, који су претходно били победници локалних првенстава у овој дисциплини.

„Задовољство нам је што је Србобран и ове године, заједно са Спортским савезом инвалида Србије, домаћин великом броју такмичара, спортских риболоваца, и наша жеља је да из године у годину управо наш град буде место овог дружења. Трудићемо се да наредног пута будемо још бољи домаћини и да обезбедимо најбоље услове за риболовачке активности особа са инвалидитетом. Општина Србобран помоћи ће и на друге начине организацију такмичења, јер то ови учесници залужују“, рекао је Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, приликом отварања такмичења „Србобран 2020“.

Такмичење је било организовано на начин да се обезбеди максимална здравствена заштита свих учесника, свима су подељене заштитне маске и рукавице, а медицински тим мерио је температуру свим учесницима.

„Рад Спортског савеза инвалида Србије редовно подржава Министарство рада и социјалне политике, а посебна захвалност, не само данас већ и претходних година, иде општини Србобран која увек излази у сусрет нашим потребама“, рекао је Драган Јанкетић, председник ССИС.

Извор: Општина Србобран