РОКЕРИ ЗАТЕЧЕНИ ВЕЛИЧИНОМ ЛУДАЈА, У КИКИНДИ СЕ ЛЕПО ПРОВЕЛИ

Последње музичко вече “Дана лудаје”, већ по обичају, било је намењено публици која преферира рокенрол. Чланови група “Инвазија” и “Деца лоших музичара” признали су домаћинима да су остали затечени величином лудаја и похвалили нашу туристичку манифестацију:

– Лепо смо се провели у Кикинди. Посебан утисак на мене су оставиле огромне бундеве на бини. Никада раније нисам видео ништа слично- искрен је био Владимир Ђокић, гитариста “Инвазије”. Након њих публика је уживала у концерту групе “Деца лоших музичара“. Кикинђанима и гостима нашег града, они су сервирали енергичан и брз наступ. Нешто пре изласка на бину Лазар Илић, један од чланова бенда, осврнуо се на њихов рад и подсетио да су “Деца лоших музичара” настала давне 1988. године. Он је рекао да су се током претходне три деценије мењали певачи и поставе, а да је он у бенду последњих неколико година:

– Очито је да ваша манифестација води рачуна о музичком квалитету и публици жели да понуди и ову врсту музике. Генерално гледано, задовољан сам тренутним стањем рокенрола у нашој земљи, али увек може и боље. Редовно се окупљамо на пробама. Најбоље песме настају управо на нашим пробама у гаражи- признао је он.

Извор: Град Кикинда