RVAČI SPARTAKA UVERLJIVI I U TREĆEM KOLU PRVE LIGE

Subotica je bila domaćin trećeg turnira Prve lige Srbije u rvanju, navodi subotica.info . Spartak je ponovo bio uverljiv i nakon turnira u Kanjiži ponovo ostvario maksimalan učinak sa dve pobede u dva meča.  

Spartak, aktuelni šampion države, pokazao je da je i ove godine jedan od glavnih favorita za titulu, zabeležili su dve ubedljive pobede, te se i dalje nalaze na pravom putu da titulu odbrane. Turnir u Subotici počeo je pobedom Spartaka nad Radničkim iz Beograda. Mnogo više neizvenosti bilo je u duelu između Sente i Radničkog iz Kragujevca. Kragujevčani su poveli sa 3:1, ali je Senta u težim kategorijama bila bolja, pa stiže i do preokreta i pobede od 5:3. Usledila je borba imenjaka iz Sombora i Kragujevca, a završena je bez pobednika. Još jedan duel imenjaka Radničkog viđen je odmah potom, a bilo je manje dileme. Beograđani su poveli sa 4:0, a do kraja meča su uspeli da stignu do još jedne pojedinačne pobede, što je bilo i dovoljno za nove bodove.

Spartak je i u drugom meču bio više nego ubedljiv ovaj put protiv ekipe Radnički iz Kragujevca. Domaći su sve mečeve dobili lako, ili već u prvoj rundi, ili je došlo do predaje rivala. Završni meč doneo je ponovo dosta neizvesnosti i veću borbu. Radnički iz Beograda poveo je sa 4:1, Senćani su pokušali da ostvare bolji učinak, ali snage za novi preokret nisu imali. 

Rezultati:

Spartak – Radnički (Beograd) 6:2,

Senta – Radnički (Kragujevac) 5:3,

Radnički (Sombor) – Radnički (Kragujevac) 4:4,

Radnički (Sombor) – Radnički (Beograd) 3:5,

Spartak – Radnički (Kragujevac) 7:1,

Senta – Radnički (Beograd) 3:5

Izvor : subotica.info