S-RANGE NOVI SUPER JUNACI IZ MASSEY FERGUSONA

Massey Ferguson predstavlja S-RANGE, visokotehnološku seriju traktora koja se proizvodi u Francuskoj – od novog MF 5709 S snage 95 KS pa sve do MF 8740 S, najjačeg modela sa preko 400 KS, svi modeli impresioniraju najboljim svojstvima u svojoj klasi i postavljaju nova merila u pogledu efikasnosti, komfora, bezbednosti i dizajna.

MF je serijom MF 5700 S izneo na tržište naslednike popularne serije univerzalca MF 5600 – potpuno redizajnirani i opremljeni brojnim novitetima koji, pored smanjenja troškova eksploatacije, doprinose i osetnom povećanju radnog komfora i fleksibilnosti primene. Pogon za ova četiri modela daju najsavremeniji četvorocilindrični AGCO POWER motori snage 95-130 KS. MF 5700 S odlikuju odlična vidljivost, najbolja okretnost u branši kao i impresivna ukupna efikasnost u interakciji sa takođe specifično dalje usavršenim prenosnicima

Massey Ferguson serijom MF 6700 S (120 – 200 KS) uvodi najsavremeniju četvorocilindričnu AGCO Power tehnologiju u segment snage u kome su ranije dominirali šestocilindrični traktori. Uz maksimalnu snagu od 200 KS (uz Motor-Power management) kod modela MF 6718 S, serija MF 6700 S pruža najveću snagu od svih trenutno dostupnih četvorocilindričnih traktora.

Serija MF 7700 S garantuje izuzetno pouzdane i nekomplikovane traktore sa lakim održavanjem koji kod svih mogućih poljoprivrednih radova obezbeđuju povećanje efikasnosti i tako vode do bolje rentabilnosti. Zahvaljujući velikom izboru snage motora (140 do 280 KS), prenosnika (Dyna 4, Dyna 6, Dyna VT), varijanti opreme kabine, hidrauličnih i PTO opcija, serija MF 7700 S može se praktično skrojiti po meri.

Modelom MF 8700 S Massey Ferguson još više podiže lestvicu. U velike novine spadaju AGCO Power motori sa visokoefikasnom SCR tehnologijom. Sa do 400 KS za impresivnu trakciju on je u pogledu odnosa snage i težine kao i okretnosti ipak vodeći u branši. Još veća bezbednost i veći komfor kao i obimne Precision-Farming alatke, kojima se upravlja preko najnovijeg Datatronic 5 ekrana na dodir veličine 9 inča, dodatno podižu produktivnost.