СА ВЛАТКОМ СТЕФАНОВСКИМ ИСПРАТИЛИ “ДАНЕ ЛУДАЈЕ” И ДОЧЕКАЛИ ЈЕСЕН

Последње концертно вече “Дана лудаје” оправдало је очекивања бројне публике, која је са уживањем испратила двочасновни наступ легендарног Влатка Стефановског. На сцени су му друштво правили Дино Милосављевић и Ђоко Максимовски. Влатко Стефановски трио у овој постави наступа већ 18 година. Највеће емоције изазвали су антологијски хитови које је Влатко Стефановски изводио са групом “Леб и сол”, а концерт је окончан “Бистром водом”:

„Заиста сте ме изненадили. Нисмо очекивали овако нешто у Кикинди. Мораћемо чешће да се виђамо“, признао је Влатко Стефановски публици. Кикинђани су сваку песму испратила овацијама, па је неколико бисева било неизбежно:

„Ове ваше бундеве су као са друге планете. Не могу да престанем да их гледам. Волим бундеве, а зими их редовно спремам. То ми је најбољи десерт“, открио је Влатко Стефановски и младим музичарима поручио да буду срећни, живи и здрави:

„Нека се образују, уче све што могу, труде да буду оригинални и не очекују да награде стигне одмах“, казао је Влатко Стефановски и пожелео Кикинђанима спокојну јесен. Увертиру у добру забаву на тргу направили су чланови бенда “Плави птичић”. Они су деведесетих свирали у кикиндским клубовима и кафићима:

Извор : Град Кикинда