SACRAMENTO TIM NAJSREĆNIJI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Hipodrom Kincsem Park u Budimpešti je u ponedeljak 31. decembra organizovao poslednji trkački dan u 2018, navodi subotica.info. U svim trkama organizator je obezbedio nagrade za sedam prvoplasiranih takmičara a nakon programa trka usledio je zabavni program za sve posetioce hipodroma povodom dočeka Nove godine.

Najviše povoda za slavlje od takmičara iz Srbije imao je vozač i trener Antun Horvatski iz Tavankuta. On je sa grlom Sacramento TIM, u vlasništvu Boška Franciškovića iz Subotice, došao do pobede zabeleživši rezultat 1:19,4 na distanci od 1800m, autostart. Na drugo mesto se plasiralo grlo Lingot A.T., odgoj kompanije Animal Trade iz Zmajeva sa zaostatkom od pet stotinki dok se na peto mesto plasiralo grlo Ultimate Ugri, u vlasništvu Marka Jozića iz Sombora, sa vozačem Andorom Anđalom iz Čantavira.

U trci pod nazivom „Pancho dij“ najviše uspeha je imalo grlo našeg odgoja Timoko R.L. ostvarivši rezultat 1:18,4 na distanci od 1900m, autostart. Na peto mesto se plasiralo grlo Urania RG sa vozačem Anđalom i zaostatkom od jedne stotinke-1:18,5. Sa istim vremenskim rezultatom na šesto mesto se plasiralo i grlo White Lady sa vozačem Brankom Skenderovićem iz Subotice.

Trka dana „Lovaregyleti dij“ pripala je grlu Vital JG sa vozačem Hajnalom ali to nije umanjilo vrednost ostvarenog rezultata grla Henrik Ibsen A.T. Grlo odgojeno od strane kompanije Animal Trade iz Zmajeva je u neizvesnoj završnici zauzeo drugo mesto i ostvario isti vremenski rezultat kao pobednik-1:19,3 na distanci od 2560m, start iz okreta. Na peto mesto plasiralo se grlo Velvet Dancer u vlasništvu porodice Tasić, u treningu kod Gorana Zolnajia a sa vozačem Milanom Tasićem iz Niša. Do plasmana su došli sa vremenskim rezultatom 1:19,3 na distanci od 2580m. Šesto mesto je pripalo grlu Sanger MS sa vozačem i trenerom Goranom Zolnajiem koji su zabeležili rezultat 1:20,0 na distanci od 2560m.

Trener i vozač Zoltan Ožvar iz Tornjoša zabeležio je plasman sa grlom Piera del Bar. Pobedničko vreme je iznosilo 1:17,8 na distanci od 1800m dok je Ožvar sa zaostatkom od samo tri stotinke zauzeo sedmo mesto.

Plasman na peto mesto u trci namenjenoj za vozače amatere zauzeo je odgoj Branislava Mukića sa Palića, grlo Baddington. On je zabeležio rezultat 1:21,7 na distanci od 1900m.

Vozač Sokola Laslo iz Tornjoša je sa grlom Zsatar Csiga u prvoj trci dana zauzeo peto mesto sa vremenskim rezultatom 1:22,7 dok je vozač i trener Goran Zolnaji sa grlom Queen of Korea BD zauzeo četvrto mesto sa najboljim vremenskim rezultatom 1:21,0 na distanci od 1900m, autostart.

Neizvesnu završnicu u trećoj trci dana pružio je Kelvin A.T. , odgoj i vlasništvo kompanije Animal Trade. On se plasirao na drugo mesto sa identičnim vremenskim rezultatom kao i pobednik-1:21,7 na distanci od 1900m, autostart.

Izvor: subotica.info