ШАМПИОНСКИ ПЕХАР ЗА АШАЊЦЕ

Фудбалски клуб „Камени“ из Ашање званично је завршио такмичарску 2021/2022. годину. На игралишту првака Општинске лиге Пећинци јуче је организована свечаност, током које су фудбалери овог тима заслужено славили, а секретар пећиначког Спортског савеза „Развој спортова“ Милан Ђокић уручио је пехар капитену ашањског клуба Александру Добриковићу и пожелео им успех у наредној сезони и вишем рангу.

На недавно завршеном првенству Општинске лиге, Камени је освојио прво место, са шест бодова предности у односу на другопласирани ОФК Брестач, а капитем Добриковић истиче да су од самом старта сезоне имали јасан циљ.

„Све се завршило на најбољи начин. Победом у последњем колу над директним конкурентом ОФК Брестачом, само смо потврдили своју доминацију у лиги. Покушаћемо да у Међуопштинсској лиги урадимо још већу ствар, него што је ова. Највећи квалитет ове генерације је добра селекција фудбалера. Управа клуба нам је обезбедила одличне услове за рад. Доласком тренера Зорана Јефтића у зимској паузи, једноставно, склопиле су се све коцкице“ – рекао је капитен Каменог.

Извор: Општина Пећинци