САНИРАЈУ СЕ УДАРНЕ РУПЕ У СВИМ НАСЕЉИМА

На општинским путевима у току су радови на санирању ударних рупа. Председник Општине Пећинци Синиша Ђокић, директор Јавног комуналног предузећа „Путеви Општине Пећинци“ Мирослав Петровић и председник пећиначког Савета месне заједнице Златко Јовичић обишли су јуче радове у Пећинцима.

Како нам је рекао директор Мирослав Петровић, радове финансира Општина Пећинци из средстава намењених за летње одржавање путева.

„У оквиру ових радова, ударне рупе ће бити саниране на свим локалним путевима у општини Пећинци, а поред централних саобраћајница коловози ће бити санирани и у споредним улицама у свим нашим насељима. Ове радове реализујемо у сарадњи са саветима месних заједница, који су нашем предузећу доставили податке о свим улицама у насељима у којима постоје ударне рупе којима је неопходна санација“ – рекао је Петровић, и оценио да ће по завршетку радова саобраћај на свим локалним путевима, али и у улицама, бити знатно безбеднији.

Јуче су саниране ударне рупе у Попинцима и Сибачу, а данас се завршава асфалтирање рупа у Пећинцима. Након тога следи санирање ударних рупа у Брестачу и Огару.

Извор: Општина Пећинци