САЊА ДРАШКО: ЗАШТО БОРА НЕ ОДГОВОРИ КАДА ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ОБМАЊУЈЕ И ЛАЖЕ НОВОСАЂАНЕ GrO SNS NS SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Новог Сада и члан Градског одбор СНС  Сања Драшко одржала је конференцију за новинаре у Улици краља Александра испред просторија Народне странке у Новом Саду.

– Данас смо овде јер нам је доста бруталних лажи и измишљотина које износи највећи лажов на политичкој сцени, после Маринике Тепић, а то је Борислав Новаковић. Прекјуче је Борислав Новаковић по ко зна који пут изнео своје измишљотине и лажи о Милошу Вучевићу, о најбољем градоначелнику ког је овај град икада имао. И то, Борислав Новаковић који је до сада лагао: да рушимо СПЕНС; Који је измислио да има узбуњивача у Градској кући – што никада није доказано;Који је измишљао да ћемо да бетонирамо Лимански парк, да Трилатерал неће доћи, да ће Променада да потоне… Борислав Новаковић, човек који је избегао кривичну одговорност у афери „Булевар Европе“ тако што је сам себе пријавио судији за прекршаје, а при чему је буџет Града оштећен за преко милион евра. То је човек који је злоупотребио и своје посланичко место гласајући из Солуна, а кад је у Врбасу, е онда се потуче са полицијом. Ето, то је тај морални патуљак који има храбрости да износи лажи против поштеног и честитог човека какав је Милош Вучевић.

Доста је било лажи овог представника бившег режима.Ја сада њему постављам неколико питања, јер Новосађани требају да знају истину.

Бориславе Новаковићу, да ли је истина да имате викендицу на сремској страни града (на Поповици), коју вам је комплетно реновирао и уредио Душан Боровица, исти онај, ваш пајтос, из афере „Булевар Европе“?

Бориславе Новаковићу, питам вас и да ли је тачно да вам је стан реновирала фирма Горана Елезовића, брата Душана Елезовића, у вредности од неколико десетина хиљада евра?

С обзиром на то да сте запослени у некадашњем ЗИГ-у, а данас Управи за грађевинско земљиште и инвестиције, да уредно примате плату, а да више од пет година нисте отишли на посао, верујем да ћете имати времена да одговорите на ова питања.

За крај, имам једну поруку за вас Бориславе Новаковићу – никада нас нећете победити лажима! За нас предаја није опција!!! – закључила је у свом обраћању Сања Драшко.