SANJA MARIĆ – ŠAMPIONKA VOJVODINE U ATLETICI

24. avgusta u Sremskoj Mitrovici je u organizaciji Atletskog Saveza Vojvodine održano pojedinačno prvenstvo Vojvodine u atletici u kategoriji starijih pionira/ki. Atletski klub Tamiš je učestvovao sa troje takmičara/ki i zabeležio sjajan uspeh osvajeanjem 3 (tri) medalje.

U trci na 600m uz apsolutnu dominaciju titulu šampionke Vojvodine zaslužila je sjajna – Sanja Marić, koja je takmičila sa 2 godine starijim atletičarkama ali je i pored toga  kroz cilj prosla sa više od 100m prednosti u odnosu na drugoplasiranu takmičarku.

Saška Radanov –  iako je takmičarka koja postiže sjajne rezultate u disciplini brzo hodanje na Prvenstvu Vojvodine je takmičila na trkačkoj  deonici od 1500m, i osvojila odlično treće mesto i bronzanu medalju.

Stefan Marić je takmičio sa 4 godine starijim atletičarima od sebe , medjutim još jednom pokaao raskošni talenat osvajanjem trećeg mesta i bronzane medalje u trci na 800m.

Samo 3 dana pre prvenstva Vojvodine, takodje u Sremskoj Mitrovici je održan atletski miting prijateljstva 2019. Atletičari Atletskog kluba Tamiš su bili veoma uspešni osvojivši 2 (dve) medalje. Velika nada AK Tamiš u mladjim kategorijama Nikolina– Nina Radovanović je pobedila u kategoriji atletskih škola u trci na 200m sa odličnim rezultatom od 37 sekundi.

Anja Marić je u tehničkoj disciplini – skok u dalj odličnim skokom osvojila treće mesto i bronzanu  medalju u kategoroji starijih pionirki – U16.

U  vikendu koji je pred nama  AK  Tamiš će nastupiti u Beogradu na kvalifikacijama Kupa Srbije u kategoriji pionira/ki.