SANJA MARIĆ TREĆA NA OTVORENOM PRVENSTVU BEOGRADA U KATEGORIJI JUNIORKI

11 januara je u Atletskoj dvorani u Beogradu održano Otvoreno pojedinačno prvenstvo Beograda u Atletici u kategoriji Starijih Juniora/ki – U20.

Organizator prvenstva je bio Atletski Savez Beograda, a takmičenje je okupilo više stotina Atletičara iz Srbije, a učestvovali su i gosti iz Severne Makedonije.

Članica Atletskog kluba Tamiš – Sanja Marić je učestvovala po prvi put u disciplini 400m i osvarila sjajan uspeh osvajanjem Bronzane medalje. Rezultat Sanje Marić je izuzetno kvalitetan i iznosi 61,42s.

Treba napomenuti veoma bitnu činjenicu- pionirka –  Sanja Marić je takmičila sa 5 (pet) godina starijim atletičarkama , i pored toga uspela da se nadje na pobedničkom postolju.

Primarni cilj izlaska na ovo takmičenje je bilo dostizanje potrebne norme  na 400m za nastup na predstojećem Državnom Prvenstvu u dvorani ( 25,26 januar ) u kategoriji Juniorki – U20, koju je Sanja Marić nadmašila za pune 2 (dve) sekunde.

Sjajan početak sezone za Sanju Marić – koju u nedelju očekuje trka na 600m, na Prvenstvu Beograda u kategoriji Puionirki – U16.