САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПОВОДОМ ОБЈАВЉЕНОГ РАЗГОВОРА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ГРУПЕ ГРАЂАНА „КРИТИЧНА МАСА ОПШТИНЕ КУЛА“

Разговор који сам обавио са представницима Критичне масе, показали су неколико ствари.

Као прво, да је општинска власт спремна да разговара са свим својим грађанима и да је спремна да одговори на свако питање.
Покушаји представника Критичне масе, стога, да лепљењем плаката на врата општинске зграде у суботу вече и поставе питање у вези са оставком Велибора Милојичића су непримерени. Зашто?
У разговору, који сам као председник општине обавио са њима, а који је трајао више од сат времена, постављена су многа питања, али не и то питање. То даље јасно имплицира да је тај чин само облик вандализма представника Критичне масе.
Као друго, они су у том разговору показали и некултуру. Као председник општине, у свом раду немам никаквих разговора који би били тајна, али је заиста некултурно тајно снимати било чије разговоре. Потврда да је снимак направљен тајно, видљива је у 52. минуту снимка, када констатујем да видим да снимају. Да су питали за дозволу да снимају, не бих тек тада констатовао ту чињеницу.
Наравно, није важно да ли снимају или не, јер и ја, као и остали функционери СНС-а, раде предано и часно, искључиво у интересу ове општине и поносно на све оно што је СНС урадила до сада.

Да сумирам, овај поступак говори све о представницима Критичне масе и њиховом схватању политике као ријалитија.

Ми ћемо наставити са нашим радом, и у будућности ћу, као и до сада, на свако питање и сваки проблем грађана бити спреман, као и сви моји сарадници, да дам одговор.