САОПШТЕЊЕ СА СЕДНИЦЕ ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ

Покрајинска влада је, на данашњој седници којом је председавао Игор Мировић, задужила Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице да, од 19. априла до 10. маја ове године, спроведе јавну расправу о предлогу Нацрта покрајинског антикорупцијског плана.

Учесници у јавној расправи су представници органа АП Војводине, јавних предузећа, служби, управа и других установа и организација које оснивају Скупштина АП Војводине и Покрајинска влада.

Текст предлога нацрта ПАП-а биће постављен на интернет страници Покрајинске владе www.vojvodina.gov.rs. Примедбе, предлози и сугестије могу се доставити на имејл адресе: slobodanka.stankovic@vojvodina.gov.rs и ankica.jukic@vojvodina.gov.rs или поштом на адресу: Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, Булевар Михајла Пупина 16, 21000 Нови Сад.

На данашњој седници усвојени су Извештај о управљању и располагању јавном својином АП Војводине за 2017. годину и Извештај о финансирању цркава и верских заједница из средстава буџета АП Војводине за 2017. годину

Извор: Влада АП Војводине