SAŠKA RADANOV POBEDNICA ATLETSKOG MITINGA BUDUĆIH ŠAMPIONA

15 decembra u Beogradu u Atletskoj dvorani održan je IV atletski miting budućih šampiona. Organizator atletskog mitinga je bio Atletski klub Partizan. Na takmičenju je učestvovalo više stotina atletičara iz Srbije i zemalja regiona, uzrasta od Atletskih škola do Seniora/ki.

Atletski klub Tamiš je predvodjen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa četiri atletičarke i zabeležio sjajan uspeh osvajanjem 2 medalje.

U trci mladjih pionirki na deonici od 1000m – Brzo hodanje – Saška Radanov (državna šampionka ) je dominirala u trci i sa prednošću od 100m ispred ostalih atletičarki, osvojila Zlatnu medalju i  došla do titule pobednice IV atletskog mitinga budućih šampiona.     

U trci starijih pionirki  u istoj disciplini  takodje na 1000m, ali sa dve godine starijim atletičarkama – nastupila je Milica Bunčić, nova nada AK Tamiš  i u velikoj i neizvesnoj borbi do samog kraja trke osvojila je odlično treće mesto i Bronzanu medalju.    

Za Atletski klub Tamiš nastupile su još i : Emilija Jelesijević, i                      Nikolina Radovanović, koje su zabeležile rezultate u prvih 8 u svojim disciplinama.