САВАТЕ САВЕЗ СРБИЈЕ ДОДЕЛИО ПРИЗНАЊА – РУМЉАНИ ПОНОВО НАЈБОЉИ

Најуспешнији клуб у 2018. години је Савате бокс клуб „Рума“, а пехар је уручен Дамјану Марковићу, председнику клуба. Од спортиста из румског клуба признања су добили спортисти Страхиња Јоцковић, Јована Касап и Петар Јованов, а за најуспешнијег тренера Савеза проглашен је тренер Савате бокс клуба „Рума“ Миодраг Ракић.

„Ово је велики успех нашег клуба који је и другу годину заредом најуспешнији у држави у саватеу. Признање је заслужено јер су  наши спортисти освајају медаље на великим међународним такмичењима. Очекују нас два државна првенства у марту месецу у Руми, а сезону смо добро почели на Светском КУП-у у Будимпешти где су наши спортисти освојили три златне, једну сребрну и једну бронзану медаљу“, изјавио је Миодраг Ракић.
Плакете за покровитељство у раду клуба у 2018. години доделио је секретар клуба Миодраг Ракић Александру Бундалу, представнику Општине Рума и Милошу Марковићу, представнику Савеза спортова Општине Рума.

Седници је присуствовало 53 учесника, а гост у име Спортског савеза Србије је био Милош Марковић из Београда који је поздравио присутне и подржао рад Савеза.

Извор: Општина Рума