СЦЕНА ФЕСТ ЗА ИСТОРИЈУ: ВРХУНСКИ ИЗВОЂАЧИ, РЕКОРДНА ПОСЕТА И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА

Овогодишњи „Сцена фест“ ући ће у историју инђијских фестивала као најатрактивнији, најпосећенији, најорганизованији и фестивал који је „продрмао“ цео град позитивним вибрацијама.

Национални ансамбл „Коло“, у кораку са инђијским културно-уметничким друштвима, отворио је 23. „Сцена фест“ у Инђији. Шаренило народних ношњи, песама и игара обележило је почетак манифестације, која је обећавала незабораван доживљај.

У свом маниру, друго вече фестивала публици се представио Аца Лукас, у двочасовној интеракцији са публиком пружио је посетиоцима добру забаву.

„После пет година поново сам у Инђији, радујем се новом сусрету са публиком, и мислим да је овај фестивал одличан“, рекао је Аца Лукас, излазећи на сцену пред којом су чекали Инђинчани.

Легенда бивше Југославије Здравко Чолић довео је у Инђију посетиоце из Београда, Новог Сада и свих крајева Срема, уприличио вече за памћење и дао огроман допринос да овогодишњи „Сцена фест“ забележи рекордну посећеност.

„Инђија, Сцена фест“ и ја по први пут и том позиву општине обрадовали смо се сви“, рекао је, пред сам наступ у Инђији, легендарни Здравко Чолић.

Своје вече сачекали су и љубитељи рокенрола. Др Неле Карајлић са бендом „Осиромашени уранијум“ обогатио је рок вече фестивала, и подсетио да рокенрол итекако опстаје.

„Први пут сам у Инђији, радује ме овако велики број знатижељне публике, пре свега, омладине, и наравно, даћемо све од себе“, рекао је др Неле новинарима пре изласка на бину.

Фестивал затвара виртуоз на виолини Стефан Миленковић, концертом класичне музике, која у Инђији има своје поштоваоце.

„Ово је породични фестивал, програм је прилагођен различитим укусима и музичким захтевима грађана“, истакла је Ружица Јовановић, дирeкторка Културног центра у Инђији.

За Инђију само најбоље!

Извор: Општина Инђија