SD PANČEVO 1813: IVA RAKONJAC PRVA PIONIRKA PUŠKOM, OGNJEN BUNČIĆ PRVI PIONIR PIŠTOLJEM

Proteklog vikenda je održano 5. kolo Lige pionira Vojvodine u Kikindi, koje nije bilo održano u decembru. Nastupilo je šest takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813” u više disciplina puškom i pištoljem, navodi 013info.

Iva Rakonjac je osvojila prvo mesto sa 186 krugova u konkurenciji pionirki puškom, a sa Asjom i Katjom Bogdanović, ekipa pionirki je zauzela četvrto mesto.

Ekipa pionira puškom je zauzela drugo mesto, a rezultati su bili ujednačeni. Ognjen Bunčić je bio deveti sa 167 krugova,a slede Ognjen Lukić sa 164 i Nemanja Đorđević sa 162 kruga.

Ognjen Bunčić je osvojio prvo mesto sa 168 krugova u konkurenciji pionira pištoljem, a Nemanja Đorđević je osvojio treće mesto sa 159 krugova.

Ekipa pionira pištoljem je zauzela drugo mesto zahvaljujući Ognjenu Lukiću (102) koji je nastupio umesto Marka Ninkovića,a koji se u isto vreme takmičio u Novom Sadu na Finalu Kupa SSS.

Asja Bogdanović je zauzela četvrto mesto sa 145 krugova u konkurenciji pionirki pištoljem.

Pionirima je sledeće takmičenje već narednog vikenda u Vrbasu, kada će im se pridružiti i kadeti i mlađi juniori na sledećem kolu Lige Vojvodine.

Izvor: 013info