SERBIA BUSINESS RUN: NAJATRAKTIVNIJE LOKACIJE ZA TRČANJE

Najatraktivnije lokacije za trčanje u našoj zemlji – Gde sve možete da istrčite prvu digitalnu trku u Srbiji

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2020. godine, ovoga puta u online formatu, navodi subotica.info.

Takmičenje u digitalnom formatu podrazumeva trčanje od 5km (od 1. do 30. septembra), samostalno ili u manjim grupama, a prema važećim odredbama u datom trenutku Vlade Republike Srbije. Svi učesnici prijavljuju svoje rezultate na online platformu, gde će sudije, nakon provere, odobriti rezultate, koji se onda kategorišu na konačnoj rang listi.

Cilj prve digitalne trke u Srbiji je da se zaposleni sretnu na stazama svojih gradova, mahnu jedni drugima, slikaju selfi, okače svoj rezultat, a poslodavcima pokažu da i dalje brinu o svom zdravlju, ali i motivaciji da trče za svoju kompaniju.

Prvu digitalnu trku možete da istrčite bilo da živite i zaposleni ste u Subotici, Nišu, Novom Sadu, a organizatori sa vama dele nekoliko najatraktivnijih lokacija za trčanje u našoj zemlji.

Subotica – Palićko jezero

Palićko jezero je verovatno najepši deo za trčanje u Subotici. Staze su prohodne i ravne i tu možete da napravite svojih brzih 5km, ali i da pošetate i uživate u prirodi.

Trčite bezbedno i jako.

Znamo da ćete sresti i trkače iz drugih kompanija, mahnite im i ubrzajte, pokažite ko je najbrži u vašem gradu!

Prijave i sve DETALJNE informacije, kao i mere opreza, dostupne su na sajtu www.serbiabusinessrun.com

Učinimo septembar mesecom aktivnih zaposlenih!

Izvor: subotica.info