SERBIA BUSINESS RUN U SUBOTICI

U pet najvećih gradova u Srbiji Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac biće održana serija poslovnih trka Serbia Business Run koja okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih, navodi subotica.info.

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih  kompanija.

U 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih  mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000  RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Promocija redovnog bavljenja sportom kao najboljeg vida kontrole stresa i prevencije od hroničnih bolesti uzrokovanih sedenjem glavna je ideja Serbia Business Run serije, a tu ideju prepoznala je i Privredna komora Srbije koja je jedan od pokrovitelja ove serije poslovnih trka.

Kako izgleda jedan Serbia Business Run događaj?

Na trci na 5 km zaposleni iz kompanija mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za  maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

TRČI ILI HODAJ 5KM

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

AFTER WORK & RUN

Svaki učesnik je ujedno i pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke sve učesnike očekuje AFTER WORK & RUN žurka. Ulaz na žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale, ali i prijatelje i članove porodice.

Trke su UVEK četvrtkom posle posla.

Jedna kompanija je jedan tim (neograničen broj članova u timu).

5 km za trčanje ili hodanje

Organizator trka je Beogradski trkački klub.

5 RAZLOGA DA SE PRIJAVITE NA SERBIA BUSINESS RUN

  1. Jačanje timskog duha.
  2. Motivacija za uspeh i pobedu.
  3. Novi poslovni i privatni kontakti.
  4. Briga o zdravlju zaposlenih.
  5. Startni paket za svakog učesnika.

Detaljnije o svakoj trci:

Subotica Business Run – 11. april 2019 .

Kragujevac Business Run – 21. april 2019.

Beograd Business Run 13. jun 2019.

Niš Business Run 19. septembar 2019.

Novi Sad Business Run 10. oktobar 2019.

Izvor: subotica.info