ŠESTI „DANI AVANTURE“ U BARUTANI

„Dani avanture“ održaće se u Barutani u subotu 1. i nedelju 2. juna. Posetioce očekuju brojni atraktivni sadržaji: penjanje i spuštanje niz veštačku stenu, spuštanje niz koturaču, avanturističke poligone, izviđačke veštine, demonstracije borilačkih veština i naoružanja Specijalnih jedinica Vojske Srbije, gađanje savremenim i tradicionalnim lukom, poligoni za decu i bebe, veštine preživljavanja i boravka u prirodi, air soft i veštine vatrogasne spasilačke jedinice, navodi 013info.

Manifestaciju organizuje Planinarsko-ekološki klub „Soko“ uz podršku grada Pančeva.

Program manifestacije:

Subota, 1.6.2019.  

    Od 11 do 18 časovaOtvaranje svih poligona za aktivnosti u prirodi i nastup pripadnika vojske Srbije i Vatrogasne brigade iz Pančeva

    Ekološki sajam

    Od 19 časova Planinarsko – ekološki kamp

Nedelja, 2.6.2019.

    Završetak kampa do 12 časova

    Od 16-19 časova Soko avantura

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a deo aktivnosti će se naplaćivati i to:

Dnevna karta od 300 dinara, uključuje sve aktivnosti u parku Barutana zajedno sa korišćenjem veštačke stene, zip lajna (tri i to od 20 i 55 metara), avantura poligona i slak lajna, planinarsko-ekološki kamp (uz sopstvenu opremu) . Besplatne aktivnosti: Poligoni za decu i bebe, gađanje tradicionalnim i savremenim lukom, demonstracije borilačkih tehnika, eir soft., letenje dronovima, slak lajn.

Izvor: 013info