SJAJNI DANILO LAZIĆ

Jedanaestog juna 2020. godine, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, održano je otvoreno, pojedinačno Prvenstvo Vojvodine u kategoriji pionira. Atletski klub Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao je sa dva atletičara i ostvario je sjajan rezultat.

Danilo Lazić, nova nada AK Tamiš, nastupio je u disciplini bacanje vorteksa i u konkurenciji 29 najboljih atletičara iz Vojvodine osvojio je bronzanu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda koji sada iznosi 46,06m. Ostvarenom daljinom, pored osvojene medalje na Prvenstvu Vojvodine, Danilo Lazić je ispunio normu za finale Prvenstva Srbije koje će se održati 21. juna u Sremskoj Mitrovici.

Nakon discipline bacanja vorteksa, Danilo Laziić je nastupio u disciplini bacanje kugle 3kg, ostvarivši sjajan rezultat osvajanjem srebrne medalje, titule vicesampiona Vojvodine, sa rezultatom 10,36m. Pored osvojene medalje, Danilo Lazić je i u disciplini bacanja kugle ispunio normu za Prvenstvo Srbije.

Emilija Jelesijević, atletičarka AK Tamiš, u disciplini bacanje vorteksa, ostvarila je rezultat od 28,10m i time oborila normu za učešće na Prvenstvu Srbije koje će se održati 21. juna u Sremskoj Mitrovici.