СЛАЂАН МАНЧИЋ ПО ТРЕЋИ ПУТ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ РУМА

Председник Манчић се захвалио на указаном поверењу грађанима Општине Рума који су, како је рекао, свој суд о раду њега и локалне самоуправе коју је предводио дали на прошлим изборима, где је Српска напредна странка на локалу убедљиво победила. „Наставићемо путем којим смо кренули. Радићемо на привлачењу инвестиција, на привредном развоју наше општине, на реализацији великих инфраструктурних пројеката, спроводићемо и пројекте, по којима смо препознатљиви, а који су заправо јединствени на нивоу целе државе, попут бесплатног вртића. Показали смо да су пилот пројекти попут поменутог бесплатног вртића, уз одговоран и домаћински однос према локалном буџету, одрживи. То ћемо покушати и са новим пројектом бесплатних уџбеника за све основце, који смо започели ове године. Желимо да се континуитет подизања квалитета живота у нашој општини настави и очекујем пун ангажман свих у локалној самоуправи„, рекао је у свом обраћању одборницима нови-стари председник Општине Рума Слађан Манчић.

За његов избор је гласао 41 одборник од 43 колико их броји локални парламент. На место заменика председника Општине постављена је Александра Ћирић, дипломирана историчарка и доскорашња кустоскиња Завичајног музеја Рума.

„Указана ми је велика част да будем заменица председника Општине Рума, пре свега да му помажем у одговорном послу. Ја ћу се трудити да што боље испратим и да му помогнем у обављању дужности, да увек будемо у служби грађана“, казала је Александра Ћирић.

Извор: Општина Рума