“СЛАТКИ ДАНИ У СРЦУ БАЧКЕ“ И ОВЕ ГОДИНЕ НАДМАШУЈЕ ОЧЕКИВАЊА

У организацији Општине Кула, Туристичке организације општине Кула и локалних компанија и предузећа и ове године ће се током викенда, 14. и 15. маја, одржати спектакуларна манифестација “Слатки дани у срцу Бачке“. Већ годинама уназад овом манифестацијом се не промовише само Црвенка и општина Кула, већ кроз разноврстан спектакуларан програм промовише се и индустрија овог насеља по којој је и Црвенка позната.

Отварање ове манифестације заказано је за суботу од 11 часова након чега следи програм намењен свим генерацијама. Поред организованог упознавања младих са познатим звездама Тик Тока, преко мажореткиња и бројних анимација и забава ове године организован је и “Sweet stage“ на којем ће током два дана наступити многобројни бендови- Две гитаре и бас, Војвођански блуз бенд, Roy when you walk, Динамика бенд и чувени бенд  Грива.

Звезда чији ће наступ свакако обележити први дан фестивала је Марија Шерифовић, пре које ће наступити и фантастична Тина Ивановић. Звезда друге вечери фестивала је ненадмашива Драгана Мирковић.

За све посетиоце манифестације „Слатки дани у срцу Бачке” као и предходних година  организатори су обезбедили бесплатан аутобуски превоз из свих насељених места општине Кула, а тачан распоред поласка можете погледати на нашим друштвеним мрежама.

Извор: Општина Кула