SLOBODA UBEDLJIVA NA DOMAĆEM TERENU

U okviru 19. kola Sremske lige u Donjem Tovarniku sastali su se domaći FK „Sloboda“ i FK „Sloven“ iz Rume. Tokom 90 minuta igre, domaći sremskoligaš, uz brojne šanse, lagano je došao do novih bodova i rezultata 4:0.

Već u 8. minutu u kaznenom prostoru gostiju lopta pogađa Dragičevića u ruku, a Bošković dosuđuje penal za Slobodu. Najiskusniji igrač na terenu, Ašćerić, ne uspeva da ga pretvori u gol, što je ovog proleća treći neiskorišćeni penal za sremskoligaša iz Donjeg Tovarnika. Desetak minuta kasnije, posle ubačene lopte iz ugla Ašćerića, Vladan Ninić je bio na pravom mestu. Prednost Slobode na 2:0 povisio je Kordolup u 28. minutu (nakon centaršuta Jerkovića).

Slična situacija desila se i u drugom poluvremenu. U 77. minutu, Knežević je materijalizovao akciju, koju je započeo Kordolup. Konačnih 4:0 postavio je Jerković u 84. minutu.

Na igralištu Slobode u Donjem Tovarniku, pred oko 100 gledalaca, sudio je Nemanja Bošković iz Salaša Noćajskog, koji je dodelio jedan žuti karton na utakmici.

Izvor: Opština Pećinci