СНС УБЕДЉИВО ПОБЕДИО У БЕГЕЧУ

Српска напредна странка убедљиво је победила на изборима Савет Месне заједнице Бегеч и тиме је преузела управљање над 46 месних заједница у Новом Саду и приградским насељима.

Ове изборе, као и неколико претходних у другим месним заједницама, бојкотовала је већина опозиционих странка из само њима знаних разлога.

Потпредседник Извршног одбора СНС-а Дамир Зобеница је изјавио да су и поред медијске хајке успели да победе и захвалио је Бегечанима на великој излазности на изборе. Како је навео, гласало је 1.520 бирача што је 52 одсто уписаних у бирачки списак у Бегечу, а њихова листа је добила 68 одсто гласова, односно свих девет мандата.

Против СНС, тј. листе коју су чинили њихови чланови, била је само једна листа састављена махом од чланова СРС и СПС која је освојила остатак гласова.

Зобеница је на конференцији за штампу обећао Бегечанима завршетак пречистача отпадних вода и повезивање на канализацију, решавање питања локалног водовода јер та вода не може да се користи за пиће. Он је још обећао да ће месно гробље бити предато ЈКП“Лисје“ на управљање.

За председника Савета МЗ је предложен Милан Татић.

Након конференције за штампу нико од присутних новинара није имао питања поводом још једне изборне победе за савете Месне Заједнице Града Новог Сада.