СОМБОР: 350 ПАКЕТА ПОМОЋИ ДОНИРАО “MOZZART BET”

СОМБОР: 350 ПАКЕТА ПОМОЋИ ДОНИРАО “MOZZART BET”

Компанија „Mozzart bet“ придружила се донацијама пакета за становништво које се налази у тешкој ситуацији током ванредног стања изазваног епидемијом вируса COVID 19.

500 донираних пакета, који садрже производе кућне хемије и прехрамбених производа, намењених за Сомбор и Апатин јуче je упакованo у Градској хали „Мостонга“ у Сомбору.

Овом приликом, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић истакла је да ће 350 пакета намењених за Сомбор у најскорије време бити подељено суграђанима.

„Ова донација обухвата 350 пакета који ће у најскорије време бити подељени нашим суграђанима који се налазе у тешкој ситуацији. Како би опредељена помоћ стигла на адресе свих корисника свој допринос дали су, како представници Mozzart кладионица, тако и представници Градске управе у Сомбору, који су заједничком акцијом упаковали све пакете и учествоваће у њиховој комплетној дистрибуцији“ рекла је градоначелница.

Подела пакета почела је данас, а њеној дистрибуцији присуствовао је и члан Градског већа за област здравства и социјалне заштите др Далибор Форгић.

„Компанија Mozzart bet је ове пакете обезбедила за већи број локалних самоуправа у Републици Србији и једна од њих је Град Сомбор. Вредност ових 500 пакета који су обезбеђени за Сомбор и Апатин је непуних милион динара. Град Сомбор се захваљује у име својих суграђана на овом великодушном и хуманом гесту“ истакао је овим поводом др Далибор Форгић.

Извор: Град Сомбор

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: